Cappuccino

En blogg om livets njutning

För mig är kaffe ett av livets stora sätt att njuta. Oavsett om det är den där första härliga koppen bryggkaffe på morgonen, den där espresson efter en god måltid eller den där stora koppen cappuccino med vänner på ett mysigt café så är kaffe för mig ren och skär njutning.

Det är därför jag säger “Om njutning” när jag säger “Om Kaffe” som den här bloggen heter. Jag vill skriva om olika sätt att njuta av livet. Det tycker jag vi alla behöver i den stressiga vardagen vi annars lever och verkar i. Vi behöver unna oss att njuta lite mer, vi behöver unna oss lite mer kaffe varje dag.

Nu ska jag ta mig en kopp latte macchiato och återkommer med mer tips på njutning framöver.

One thought on “En blogg om livets njutning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *