Pelican Rouge

Pelican Rouge – gott kaffe på jobbet sedan 1863

Att dricka på kaffe på jobbet är för många en mycket viktig del av arbetsdagen. Det finns massor av rutiner kring detta med kaffe på kontoret, allt från att det måste drickas en kopp direkt när man kliver innanför dörren på morgonen, att man inte ska dricka efter kl 14 eller hårdköraren som har en upphälld kopp i jämte sig på skrivbordet egentligen hela dagen. På detta givetvis de avkopplande fikastunderna tillsammans med kollegorna, där tiden gärna flyger i väg medan man pratar över ett par koppar kaffe.

Oavsett hur dina rutiner ser ut för att njuta av kaffe och fika på jobbet så gäller det att ha en bra leverantör av kaffe för att verkligen säkerställa kvaliteten och att inget hotar era fikastunder. En av de mest erfarna och mest anlitade i Sverige är Pelican Rouge. Känner du inte till Pelican Rouge? Det är kanske egentligen inte så konstigt, för företaget har bytt namn två gånger de senaste åren. Du känner säkert till dem bättre som antingen Autobar eller Cafe Bar, två namn som de tidigare har gått under.

Sedan 2014 samlar de dock allt kaffe under ett och samma namn och då är det Pelican Rouge som gäller – ett namn med belgiskt ursprung då företaget grundades där redan 1863.

Pelican Rouge servar kontor och arbetsplatser runt om i Sverige med gott och välgjort kaffe antingen via automat eller till färskbryggare. I sortimentet av kaffebönor hittar ni allt från esprossobönor att mala själv till färdigmalt bryggkaffe. Pelican Rouge erbjuder dessutom en helhetslösning för den som vill installera en kaffeautomat och få hjälp med all service.

Så titta på sidan av kaffeautomaten på din arbetsplats innan du tar en god kopp kaffe nästa gång – om du ser Pelican Rouges röda fågel vet du att du kan förvänta dig kvalitet och tradition av högsta sort!

One thought on “Pelican Rouge – gott kaffe på jobbet sedan 1863”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *